E: Gronmosevej9@gmail.com

Kennelsemine

Information og regler om salg til udland

PAS OG RABIES VACCINATION

Foruden ID-mærkningen, skal dyret have det blå EU pas til selskabsdyr. Passet udstedes af en praktiserende dyrelæge og er kun gyldigt, hvis det fremgår, at dyret er vaccineret mod rabies (hundegalskab), og dyrlægen har underskrevet og stemplet det. Det er vigtigt at seneste vaccinationsdato ikke er ældre end den dato, hvor dyret er blevet ID-mærket. Hvis vaccinationsdatoen er ældre end mærkningsdatoen, vil vaccination ikke entydigt kunne kædes til dyret, som så vil blive betragtes som ikke vaccineret, og dermed i strid med reglerne.

GYLDIG RABIES VACCINATION

Vaccinationen skal være foretaget mindst 3 uger før afrejsen. Har dyret allerede en rabiesvaccination, og er den stadig gyldig, behøver man ikke at vaccinere dyret på ny. Hvor længe en rabiesvaccination er gyldig afhænger af vaccineproducentens anvisninger. De Danske regler er at hunden skal være ældre end 12 uger før rabies vaccinen må gives. Der skal derefter gå minimum 3 uger før vaccinen virker optimalt og hunden må tages med ud af Danmark. Dette betyder at hunden som minimum er 15 uger før den må forlade Danmark.

Vores pris for pas of rabies vaccine er fastsat til 1.500 kr.

For flere EU lande er reglerne at hunden/hvalpen skal have en pille mod bændel orm før de indføres i landet. Denne skal altid gives af autoriseret dyrelæge. Vi er altid hjælpsommelige med planlægning af salg til andre lande og med stor erfaring i salg til udlandet vil vi kunne svare på de fleste spørgsmål. Dog bør alle udenlandske købere og Danske kunder der rejser ud af Danmark med deres hund sørge for at sætte sig ind i reglerne. Vær ekstra opmærksom på at reglerne ikke kun gælder for til og fra landet men også de lande man passere med huden selv om hunden ikke forlader transportmidlet. Dog er fly en undtagelse.

 

IBAN. nr. DK7620008983325484

SWIFT adresse. NDEADKKK

REG. 9421

Konto. 8983-325-484