E: Gronmosevej9@gmail.com

Kennelsemine

Opdræt

Hos kennel Semine har vi opdrættet ”designer hunde” nogen kalder det blandingshunde men vi har erfaret de sidste 25 år at nogle racer får nogle endu bedre kvaliteter ved at mixe dem, og vi oplever at de har færre race specifikke sygdomme. Derfor oplever vi også mange kommer og ønsker netop vores mix igen. Efter at have haft den samme hund i mange år.

Racer

Frengle er en krydsning mellem en renavlet Beagle og en fransk bulldog. Vi laver anden generations blandinger hvor vi blander Frengle med en Fransk Bulldog så de er 25% frengle 75% Fransk Det gør vi for at bevare de gode luft veje og sundheds fordele fra beaglen men for at mindske stædigheden fra Beaglen. Vægt 10-15 kilo

Frengles er fantastiske små hunde, de er fantastiske familiehunde. Når de er ordentligt trænet og socialiseret, vil disse hunde beskytte dig og elske dig for evigt. Men før du får en Frengle med hjem, bør du kende til dens stædige side, de har deres stædig hed fra Beagle og dovne side fra Fransk Bulldog, derfor kræver de en god opdragelse. Du får en energisk hund som er glad for andre hunde og mennesker.

Puggle

Puggles er en krydsning af Mops og Beagle. De har rynkerne fra deres Mops-forældre og det længere næseparti, ører og hale af en Beagle – et udseende, der drager sammenligninger med miniature mastiffs.

De har Mopsens tilbagelænede personlighed og Beaglens længere næse, som gør vejrtrækningen lettere, og en fantastisk personlighed, hvor man virkelig får en sofahund, som elsker at trække sig tilbage efter en god gåtur.

Vægt 6-14 kilo

Dansk svensk fransk

Dette er et nyere mix vi er blevet rigtig glade for. Her får vi de smukkeste små hunde som har snude og stritøre, men deres rolige sind fra bulldoggen. De har længere ben end en bulldog men er mere rolige end en dansk/svensk gårdhund, det er en super familie hund som har en god størrelse til børnefamilien, og denden tilpasser sig med om i er til lange eller korte ture så har den det bedst hvor familien er.

Labra doodle

En labra doodle er en super intelligent hund, der kræver stimulering og socialisering, dog er den let at træne og bruger du tiden på at træne den så får du en fantastisk kærlig familie hund, som til hver en tid vil please sin ejer. De er kendt for at være venlige og kærlige og de fås i mange forskellige størrelser, former og farver, nogen krøller meget og fælder ikke andre krøller mindre og fælder, der er ingen allergi garanti som nogen desværre tror. Dog fælder de mindre og er mere allergivenlige når de krøller meget.

Cocapoo

En cockapoo er en meget kvik, energisk og legesyg hund. Den er venlig og meget kærlig. De er lærenemme, og meget opmærksomme. En cockapoo er en god familiehund. En cockapoo gøer ofte meget lidt. Puddel og cocker spaniel er racer som oprindeligt er opdrættet til jagt og lignende, derfor  kræver en cockapoo meget stimulering og løber aldrig tør for energi. En cockapoo kræver en del pelspleje, og de fleste cockapoos får puddel lignende pels, hvilket gør dem mere allergivenlige.

Old english bulldog hvor begge forældre er oeb

En old english bulldog er en glad og venlig familiehund. Den er alsidig, sjov og selvstændig, men det er også en vagthund, der forstår at passe på hus og hjem. Det er en fantastisk familie hund som ikke selv ved hvor tung den er, den vil gerne ligge tæt og snorke garanti det er der. De har store rynkede hoveder men er mere atletiske end en alm bulldog, derfor trives de også på lange gåture når temperaturen er under 20 grader. De er robuste af udseende men bløde som smør inden i.

Chow chow hvalpe hvor begge forældre er Chow

En chow chow er en selvstændig og enrådig hund. Kærlig og hengiven i familien, hvor den ofte vælger et bestemt medlem som sin favorit. Over for fremmede er den ofte noget reserveret. Chow chow’en opsøger ikke selv slagsmål, men den kan blive meget vred, hvis den føler sig provokeret. Racens specielle psyke kræver stor forståelse.

En chow chow behøver et godt socialt liv og jævnlig motion. Fodringen kræver omhu, da racen spiser mindre end andre af tilsvarende størrelse, og da den har svært ved at omsætte proteinrigt foder.

Den er hurtig på korte afstande og udholdende på lange ture. Dens styltede gang har baggrund i de ujævne og klippefyldte områder, hvor den oprindelig kommer fra.

 De kræver en del pelspleje.